arrangement_generel

NYHEDSBREV

Få vores nyhedsbrev og bliv opdateret på arrangementer, historier og udstillinger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jazzfestival

10. juni kl. 12.00
808891-005

I juni måned kommer herregårdens smukke restauranthave til at emme af traditionel jazz, når Nørre Vosborg for første gang byder indenfor til Jazz festival.

Denne 1-dags festival åbner dørene kl. 12.00 og du kan bl.a. glæde dig til at komme i godt selskab med gode lokale og nationale kræfter som Riverband, Blåbærrene, Thirsty Night Big band & Bobo Moreno samt Cecilie Nordby m. Band.

Cæcilie Norby
Cæcilie Norby er blevet fejret af fans, anmeldere og mange af verdens største musikere indenfor jazzgenren igennem tiden. I Europa var hun en af de første, der med succes byggede bro imellem jazz og det traditionelle poop/ rock orienterede publikum.
Hun har udgivet halvdelen af sine soloalbums på det prestigefyldte BLUE NOTE Records, hun har modtaget adskillige priser og solgt tusindvis af plader i både Europa, USA, Japan og Sydafrika.

Riverband:
River Jazz & Blues Band” kom til verden i 1971 med musikere bosiddende i  Holstebro og Lemvig under navnet: ”Moxy Jug Strugglers”.
Bandet blev senere navngivet efter Storåen, som løber gennem Holstebro, og hedder i daglig tale bare ”Riverband”.
I dag er bandets musikere hentet fra hele Jylland, og der lægges vægt på, at det er den originale sammenspillede besætning som møder op.
Repertoiret var i begyndelsen traditionelle jazznumre, med vægt på bluesnumre.
På et tidligt tidspunkt blev repertoiret dog udvidet med sange og kompositioner af bandets leder og stifter, Torben Lassen.
Bandet har gennem årene udviklet en særlig spillestil og bl.a. krydret det klassiske jazzrepertoire med andre genrer som f.eks. latin og jump & jive numre.

Blåbærrene:
Blåbærrene er et traditionelt New Orleans orkester med rod i den jazz, der blev spillet i begyndelsen af dette århundrede og hvor et minimum af arrangement og masser af improvisation uden tab af melodien var i højsædet. Orkestret blev grundlagt i 1972 i Holstebro og orkestret har spillet til koncert og jazz-band ball med bl.a. Dexter Gordon, Chris Barber, Papa Due og mange flere. Sounden i orkestret har altid været den samme og den uforlignelige evne til at fremkalde en stemning og høj danseaktivitet er ikke blevet mindre med årene.

Thirsty Night Big Band:
Det atten mands store Thirsty Night Big Band startede i august 2008 på initiativ af Linda Kaul, Bent Johansen og Lars-Peter Kronborg Larsen. som alle havde kørt til henholdsvis Herning og Ringkøbing igennem flere år for at udfolde deres interesse – at spille bigband-jazz. Orkestret er sammensat af såvel unge som ældre. Fra omkring tyve til halvfjerds år.
Repertoiret spænder fra Bob Mintzer, Ellington, Lars Jansson, Sammy Nestico, Gershwin, Oliver Nelson til orkestrets tidligere basunist Anders Beck Hald, som både arrangerer og komponerer, bl.a. orkestrets kendingsmelodi THIRSTY NIGHT.

Bobo Moreno:
Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste!
Alsidigheden er Bobo Moreno’s varemærke. Gennem tiden har han optrådt med alle tænkelige typer af orkestre, og sunget utallige sange.
Under Copenhagen Jazzfestival 1998 blev et afbud fra bluessangeren Peter Thorup startskuddet på Moreno’s etablering som big band sanger og siden er det blevet til et hav af optrædener med big bands, heriblandt Ernie Wilkins Almost Big Band, Tivoli’s Big Band, Klüver’s Big Band, Tivoli’s Big Band, Radioen’s Big Band og Glindemand’s Orkester.
Ved Nørre Vosborg Jazz festival går Bobo på scenen med Thirsty Night Big band.

Billetpris: 200 kr. 100 kr. for børn under 14 år

Frokostplatte:
Husk at du kan nyde en klassisk frokostplatte imellem kl. 12.00 og 15.00 i forbindelse med vores Jazzfestival:
Hvide sild med løg og kapers
Smilende æg og rejer med hjemmelavet mayonnaise
Nørre Vosborgs egen varmrøget laks med urtemayo
Nørre Visborgs egen rullepølse med sky og løg
Roastbeef med remoulade, syltede agurker og ristede løg
Hjemmelavet leverpostej med bacon
2 slags danske egnsoste

Pris pr. person kr. 175

(For at bestille bord ring på tlf. 97484897, så I ikke kører forgæves, hvis alt er optaget)

Grillen i haven er åben mellem kl. 17.30 og 20.00
Her kan der købes diverse grill specialiteter.

NYHEDSBREV

Få vores nyhedsbrev og bliv opdateret på arrangementer, historier og udstillinger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Skriv dit søgeord og tryk enter for at søge